Напад на прикордонників: ДБР затримало двох співробітників СБУ

Читать на русском
Детективи ДБР затримали двох співробітників Служби безпеки, яких підозрюють у нападі на прикордонників в Сумській області.
Цензор.НЕТ

Детективи ДБР затримали двох співробітників Служби безпеки, яких підозрюють у нападі на прикордонників в Сумській області. Ще один співробітник СБУ фігурує як свідок.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

До нападу на прикордонників виявилися причетні співробітники СБУСлужба безпеки заявила, що до нападу на прикордонників у Сумській області причетні її співробітники. Зараз вони під слідством.

Як встановило слідство, в ніч на 18 липня прикордонний наряд у складі молодшого сержанта і солдата-строковика чергували на машині поблизу села Рясне, коли до них під'їхав інший автомобіль з трьома людьми. З іншого авто вийшли двоє чоловіків і наблизилися до прикордонників, після чого спровокували конфлікт, який переріс у бійку.

«Невідомі нанесли прикордонникам кілька ударів кулаками, заволоділи двома автоматами АКС-74, 4 магазинами по 30 патронів і поїхали у невідомому напрямку...Неподалік в кукурудзяному полі було виявлено 2 автомати прикордонників, а 2 магазини з патронами знайшли поблизу відділення «Славгород», - розповіли у відомстві.

За даними ДБР, всі троє є співробітниками СБУ. Двох затримали, а третій, який не брав участі в бійці, проходить у справі як свідок. Найближчим часом затриманим співробітникам спецслужби повідомлять про підозру за ч. 3 ст. 262, ч. 2 ст. 345 КК України.

Їм загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, напередодні в СБУ підтвердили, що їх співробітники причетні до нападу на прикордонників. Їх усунули від роботи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: