До нападу на прикордонників виявилися причетні співробітники СБУ

Читать на русском
Служба безпеки заявила, що до нападу на прикордонників у Сумській області причетні її співробітники. Зараз вони під слідством.
ілюстративне фотоssu.gov.ua

Служба безпеки України заявила, що до нападу на прикордонників в Сумській області причетні її співробітники. Підозрюваних вже усунули від роботи, їх передали слідству.

Про це з посиланням на пресслужбу СБУ повідомляє РБК-Україна.

На прикордонників напали, швидше за все, з боку України – ДПСУЗловмисники, які сьогодні вночі напали на прикордонників у Сумській області, ймовірно, діяли з території України.

«На час проведення досудового розслідування обидва учасники нападу, які є співробітниками Служби, відсторонені від роботи», - заявили в спецслужбі.

В СБУ додали, що будуть співпрацювати зі слідством для притягнення винних у нападі на прикордонників до відповідальності.

«СБУ і надалі буде всіляко сприяти слідству, щоб встановити всі подробиці інциденту, а винні були покарані - безвідносно до посад і прізвищ», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Сумській області невідомі напали на двох прикордонників, побили їх, відібрали зброю і втекли.

В ДПСУ заявили, що напад на прикордонників, швидше за все, вчинили з території України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: