Напад на прикордонників: у ДПСУ повідомили подробиці

Читать на русском
Зловмисники, які сьогодні вночі напали і побили прикордонників у Сумській області, були неозброєні. Їх продовжує шукати поліція.
dpsu.gov.ua

Зловмисники, які сьогодні вночі напали і побили прикордонників у Сумській області, були неозброєні. Однак вони відібрали зброю у працівників прикордонної служби.

Про це розповів представник Держприкордонслужби України Андрій Демченко, передає РБК-Україна.

Злочинність в Україні: як змінювалася ситуація в 2013-2020 рокахВ Україні в минулому році відкрили 3 тис. 844 кримінальних справи за статтею умисне вбивство.

«Нападники завдали тілесних ушкоджень двом прикордонникам, які були у складі прикордонного загону. На жаль, заволоділи табельною зброєю, однак на щастя спільно з поліцією зброю було знайдено і повернуто...Попередньо, нападники не були озброєні, однак їх дії були такими, що військові не змогли застосувати зброю, щоб убезпечити своє життя», - сказав Демченко.

У ДПСУ додали, що зловмисники викинули захоплену зброю недалеко від місця нападу, там його і знайшли правоохоронці. Зараз нападників шукає поліція.

Нагадаємо, сьогодні в МВС повідомили, що в ніч на неділю на українсько-російській ділянці державного кордону у Сумській області невідомі напали на прикордонний загін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: