На кордоні з Росією невідомі напали на українських прикордонників

Читать на русском
В ніч на неділю, 18 липня, на українсько-російській ділянці державного кордону, у Сумській області, відбувся напад на прикордонний наряд.
Міністерство внутрішніх справ

В ніч на неділю, 18 липня, на українсько-російській ділянці державного кордону, у Сумській області, відбувся напад на прикордонний наряд.

Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

«Цієї ночі на українсько-російській ділянці державного кордону, у Сумській області, відбувся напад на прикордонний наряд, під час якого двом прикордонникам троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень. Правопорушникам вдалося заволодіти табельною зброєю», – йдеться в повідомленні.

Спільними діями з Нацполіцією зброю вдалося повернути. Нападників досі шукають.

Проводяться невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження за ст. 262 і 345 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів і Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Окремі санкції передбачають позбавлення волі на строк до 15 років. На кордоні посилили охорону. На місце інциденту виїхав глава Держприкордонслужби.

Нагадаємо, 17 липня, на столичній вулиці Уманській сталася стрілянина. Внаслідок інциденту було поранено чоловіка. Правоохоронці до приїзду лікарів зуміли надати допомогу потерпілому.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: