Голосування за ринок землі: Тимошенко більше ніж за рік не звернулася до НАЗК щодо конфлікту інтересів

Читать на русском
Юлія Тимошенко обіцяла звернутися в НАЗК через конфлікт інтересів під час голосування за ринок землі. Але більш ніж за рік часу не знайшла.
Слово і діло

Народний депутат Юлія Тимошенко не виконала обіцянку звернутися до Національного агентства з питань запобігання корупції щодо наявності конфлікту інтересів у осіб, які голосували за закон про ринок землі.

Обіцянку Тимошенко давала 30 березня 2020-го, нагадує «Слово і діло».

«Земля», «я» або «Україна»: слова, які найчастіше використовують лідери фракцій та групЮлія Тимошенко за сесію 260 разів сказала слово земля, а Вадим Рабінович 11 разів згадав фашизм.

«Щойно президент Зеленський і депутати, які працюють в інтересах міжнародних спекулянтів, здали Україну, проголосували за продаж землі! Це злочин проти України, і «Батьківщина» не може йому не протидіяти. Ми звернемося до НАЗК, тому що за цей закон голосували люди, у яких є конфлікт інтересів», – заявила лідерка партії «Батьківщина».

13 липня в НАЗК у відповідь на запит «Слово і діло» повідомили, що не отримували від Тимошенко заяви з приводу наявності конфлікту інтересів у осіб, які голосували за земельну реформу. Таким чином, Тимошенко, яка так активно виступає проти відкриття ринку землі, більш ніж за рік свою обіцянку не виконала.

Нагадаємо, на інфографіці «Слово і діло» можна подивитися, які слова найчастіше вживають лідери парламентських фракцій та груп. Наприклад, Юлія Тимошенко протягом п'ятої сесії 260 разів сказала слово «земля».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: