В Афганістані авіація уряду знищила десять талібів

Читать на русском
Сумарні втрати талібів від ударів урядової авіації в районі Чамтал провінції Балх на півночі Афганістану склали десять осіб убитими та п'ять пораненими
Мі-24 ВПС АфганістануВідкрите джерело

На півночі Афганістану урядова авіація завдала ряд авіаударів, в результаті яких знищені запаси бойовиків «Талібану», а також десять радикалів.

Про це повідомило китайське інформаційне агентство Сіньхуа з посиланням на джерела в Збройних силах Афганістану.

Сумарні втрати талібів від ударів урядової авіації в районі Чамтал провінції Балх на півночі Афганістану склали десять осіб убитими та п'ять пораненими. Також, згідно з даними афганських військових, авіаудари знищили великі запаси озброєння і боєприпасів, які належали талібам.

Нагадаємо, що 12 липня сили безпеки Афганістану відбили масовану атаку бойовиків «Талібану» на місто Хайратон біля кордону з Узбекистаном. Бойовики змушені були ретируватися з великими втратами.

Афганістан зіткнувся з масштабним наступом бойовиків терористичної організації «Талібан» в більшості своїх провінцій. Наступ талібів почався на тлі виведення американського військового контингенту з території Афганістану. Бойовики наступають у 28 з 34 провінцій Афганістану, а в останні тижні таліби почали нападати й на інші території.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: