Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні сьогодні

Читать на русском
В Україні сьогодні очікуються дощі із грозами. Водночас синоптики очікують посилення спеки до 36 градусів тепла.
Freepik

В Україні сьогодні очікуються дощі із грозами. Водночас синоптики очікують посилення спеки до 36 градусів тепла.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Сьогодні очікуються грозові дощі у більшості областей. Зокрема, У західних областях вночі без істотних опадів, вдень грозові дощі (на Закарпатті та в Карпатах значні дощі), місцями град та шквали 15-20 м/с; на решті території без опадів, лише у північних, Вінницькій, Черкаській і Полтавській областях вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза.

Решта областей буде без опадів. В регіонах, де очікується дощ, температура вдень досягне +29-31 градусу. В інших областях спека лише посилюватиметься.

В південних областях буде +32-34 градуси. А на сході прогнозують до +36.

У столиці +32-34 градуси вдень, а вночі температура опуститься до +21-23 градусів. Також синоптики обіцяють грозовий дощ.

Нагадаємо, на столичний регіон обрушилася гроза зі шквальним вітром. У суботу, 17 липня внаслідок падіння дерев у с. Гаврилівна та с. Сухолуччя Вишгородського району загинуло 2 особи та 1 особу госпіталізовано. Крім цього, за даними пресслужби, станом на 7 годину 18 липня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 101 населений пункт у 3 областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: