Через сильні дощі у двох областях України підтопило будинки

Читать на русском
Рятувальники ліквідовують наслідки негоди, унаслідок якої відбулося підтоплення домогосподарств громадян у західній частині України.
dsns.gov.ua

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди, унаслідок якої відбулося підтоплення домогосподарств громадян у західній частині України.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«У результаті інтенсивних опадів у західних областях України відбулося підтоплення подвір'їв, житлових будинків та господарських споруд місцевого населення. Рятувальники залучалися до ліквідації наслідків негоди», – йдеться у повідомленні.

Так, 10 липня на Закарпатті у Рахівському районі в чотирьох населених пунктах (смт Ясіня, с. Лазещина, с. Богдан та с. Луги) сталося підтоплення сімох житлових будинків, 16 підвалів житлових будинків, 47 дворогосподарств, автодороги Н 09 «Мукачево-Львів» (протяжністю 30 м). Підрозділами ДСНС проведено відкачування води та організовано роботу штабу з ліквідації наслідків негоди при Рахівській РДА.

А в Івано-Франківській області інтенсивні опади спричинили підняття рівня води у р. Бистриця Надвірнянська, тож впродовж вечора,10 липня, прикарпатські надзвичайники виїжджали на порятунок людей на водойми Надвірнянського району. Загалом було врятовано 11 осіб.

Нагадаємо, низка міст Польщі постраждали від злив із грозами й шквалами, що пройшли вдень та увечері 9 липня. У регіонах, які зачепила негода, рятувальники здійснили по кількасот виїздів, а загалом по всій території країни – понад 5 тисяч.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: