Через негоду в Україні без світла залишилися 60 населених пунктів

Читать на русском
В Україні унаслідок ускладнення погодних умов спрацювали системи автоматичного захисту ліній електропередач. Тому 60 населених пунктів залишилися без світла.
Фото з відкритих джерел

В Україні унаслідок ускладнення погодних умов спрацювали системи автоматичного захисту ліній електропередач. Тому 60 населених пунктів залишилися без світла.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Станом 7 ранку 17 липня знеструмлення відбулося у трьох областях. У Закарпатській без світла 55 населених пунктів, у Луганській – 3, у Донецькій – 2.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, через сильні дощі в двох областях України підтопило будинки. На Закарпатті в Рахівському районі ДСНС провела відкачування води і ліквідацію наслідків негоди при Рахівській РДА. А в Івано-Франківській області інтенсивні опади спровокували підйом рівня води в р.Бистриця Надвірнянська.

На Закарпатті кажуть, що нинішній паводок на 80% потужніший за торішній.

Також додамо, що над Польщею знову пронеслися урагани. У країні повалені дерева, зірвані дахи, залиті будинки та об'єкти дорожньої інфраструктури, численні аварії на лініях електропередач. Зафіксовано 488 випадків зірваних або пошкоджених дахів будинків, найбільше у Мазовецькому і Лодзінському воєводствах на сході країни.По всій країні понад 210 тисяч людей залишалися без світла.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: