Через негоду під Києвом загинули дві людини

Читать на русском
У суботу, 17 липня внаслідок падіння дерев у с. Гаврилівна та с. Сухолуччя Вишгородського району загинуло 2 особи та 1 особу госпіталізовано.
pixabay.com

У суботу, 17 липня внаслідок падіння дерев у с. Гаврилівна та с. Сухолуччя Вишгородського району загинуло 2 особи та 1 особу госпіталізовано.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

На столичний регіон обрушилася гроза зі шквальним вітром. Трагедія сталася близько 16 години через ускладнення погодних умов, а зокрема через дощ та пориви вітру.

«Підрозділами ДСНС прибрано 4 повалених дерева. До робіт залучалося 8 осіб та 2 од. техніки ДСНС», – йдеться в повідомленні.

За даними пресслужби, станом на 7 годину 18 липня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 101 населений пункт у 3 областях (Київська – 53, Житомирська – 35 та Чернігівська – 13).

Нагадаємо, в Україні унаслідок ускладнення погодних умов спрацювали системи автоматичного захисту ліній електропередач. Тому 60 населених пунктів залишилися без світла.

Через сильні дощі в двох областях України підтопило будинки. На Закарпатті в Рахівському районі ДСНС провела відкачування води і ліквідацію наслідків негоди при Рахівській РДА. А в Івано-Франківській області інтенсивні опади спровокували підйом рівня води в р.Бистриця Надвірнянська.

На Закарпатті кажуть, що нинішній паводок на 80% потужніший за торішній.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: