У Києві напали на антимайданівця «Топаза»

Читать на русском
Антимайданівця-сепаратиста Гната Кромского на прізвисько Топаз сьогодні побили у Києві на виході з будівлі суду.
скрін з відео

Відомого харківського антимайданівця-сепаратиста Гната Кромського на прізвисько «Топаз» сьогодні побили у Києві на виході з будівлі суду.

Про це повідомив Telegram-канал «UA: RIGHT українські праві» у середу, 30 червня.

За словами націоналістів, до такого радикального методу вони вдалися, оскільки Кромський ігнорував судові засідання у справі про викрадення людини під час Майдану.

Факт побиття підтвердив сам Кромський у Facebook. За його словами, на нього напали при виході з суду.

Увечері 29 червня Гнат Кромський писав, що його затримала СБУ для примусової доставки на суд. А він нібито сам поїхав на засідання в столицю поїздом з Харкова.

Як відомо, зараз у Дарницькому райсуді Києва слухається кримінальне провадження за обвинуваченням Кромского у незаконному позбавленні волі або викрадення людини (ст.146 КК України).

Нагадаємо, харків'янин Гнат Кромський («Топаз») був членом охорони «антиМайдану» в Києві. Також він брав участь у захопленні будівлі Харківської ОДА 1 березня 2014 року.

У 2017 році Кромський був визнаний винним у злочинах за статтями про зазіхання на територіальну цілісність України, за статтею про масові заворушення, і за статтею про незаконне заволодіння транспортним засобом Кримінального кодексу України. Йому дали вісім років тюрми з конфіскацією всього майна.

Однак у 2018 році Кромський вийшов на свободу за законом Савченко.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: