У Запоріжжі відкриваються перші центри масової вакцинації

Читать на русском
Перші п'ять центрів масової вакцинації проти коронавірусу відкривають у Запоріжжі - вони працюватимуть у вихідні і святкові дні.

Перші п'ять центрів масової вакцинації проти коронавірусу відкривають у Запоріжжі - вони працюватимуть у вихідні і святкові дні.

Про це повідомила заступник голови Запорізької ОДА Злата Некрасова в Facebook.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 24 червняВ Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 2 229 165 щеплень. У Києві відкрився онлайн-запис на масову вакцинацію.

«З 26 червня в Запоріжжі відкриваються центри масової вакцинації, які розташовані на базі 5 закладів охорони здоров'я первинної ланки: КНП Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №1 за адресою пр. Соборний, 88; КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги №2, вул. Авраменка, 4; КНП Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №5, вул. Запорізького козацтва, 25; КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги №8, вул. Харчова, 2; КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги № 10, бул. Шевченка, 25», - написала Некрасова.

Городяни зможуть отримати COVID-щеплення вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech з 10.00 до 16.00. Вакцинація відбуватиметься з інтервалом у 28 днів.

«Вакцинація для всіх є безкоштовною. Вакцинуватися в центрах можуть люди будь-якого віку, які записувалися на вакцинацію через додаток Дія або через контакт-центр МОЗ, і люди, які записувалися на вакцинацію через реєстратури або у свого сімейного лікаря», - зазначила чиновниця.

Вона додала, що кожен отримає запрошення на конкретний день і час.

Нагадаємо, в столичному МВЦ додали місця для запису на вакцинацію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: