Молдова на рік перекриє трасу, що з’єднує Україну і Румунію

Читать на русском
У Молдові у зв'язку з ремонтними роботами на рік перекриють рух на ділянці траси M1, що з'єднує Румунію та Україну.
Українська правда

У Молдові у зв'язку з ремонтними роботами на рік перекриють рух на ділянці траси M1, що з'єднує Румунію та Україну.

Про це повідомляє Newsmaker.

Державна адміністрація доріг Молдови оголосила, що з 19 липня почнеться ремонт мосту, який триватиме до кінця червня 2022 року.

«У Молдові на рік перекриють рух на ділянці траси M1, що з'єднує Румунію і Україну. Це пов'язано з ремонтом мосту, який розпочнеться 19 липня», – йдеться у повідомленні.

Будівництво доріг: як змінювався ринок бітуму в Україні за останні 10 роківНайбільші обсяги бітуму надійшли в Україну в 2020 році. Основні постачальники – Білорусь і Польща, а морем – Греція, Азербайджан і Туреччина.

Відомо, що перекриють рух на магістралі M1, який починається від кордону з Румунією, і перетинає Леуш, Кишинів, Дубоссари, і закінчується на кордоні з Україною. Втім, рух перенаправляють по трасах R4 R6 – Гояни – Криуляни – M1 і G72 R6 – Браніште – Криуляни.

До водіїв, які планували перетинати трасу M1, звертаються з проханням дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків і об'їжджати дану ділянку дороги.

Нагадаємо, український уряд витратить на ремонт і будівництво доріг 240,6 млрд грн за три роки, згідно з Бюджетною декларацією на 2022-2024 роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: