На Київщині через ремонт перекриють ділянки двох міжнародних трас

Читать на русском
З вівторка, 25 травня, у Київській області перекриють ділянки Одеської та Житомирської трас через будівництво транспортних розв'язок.
Фото з відкритих джерел.

З вівторка, 25 травня, у Київській області перекриють ділянки Одеської та Житомирської трас через будівництво транспортних розв'язок.

Як інформує Укравтодор, на трасі М-06 Київ – Чоп - км 21+767 буде закрито лівий проїзд у напрямку Києва на період 25 травня (з 6:00) до 1 червня (17:00). Рух буде здійснюватися однією смугою в обох напрямках по правій частини дороги (у напрямку м. Львів).

Місцеві легенди України: траса Одеса-РеніІсторія ремонту траси Одеса-Рені та обіцянок політиків з цього приводу в циклі матеріалів «Місцеві легенди України».

Будуть проведені роботи з встановлення тимчасової металевої опори на важкому бетонному фундаменті зі стороні розділової смуги та краю узбіччя з подальшим встановленням на них металевих балок формоутворювачів.

На трасі М-05 Київ – Одеса км 15+390 с. Чабани з 25 травня (з 6:00) до 1 червня (17:00) буде закрито правий проїзд у напрямку м. Одеса. Рух автотранспорту буде здійснюватися однією смугою по лівій частині (у напрямку м. Київ).

Нагадаємо, Кличко запевняє, що будівництво Подільсько-Воскресенського мосту вийшло на фінальну стадію.

Як відомо, у Києві до кінця травня ремонтуватимуть Індустріальний міст.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які законопроєкти щодо доріг реєстрували різні політсили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: