У Львівській області неповнолітній влаштував смертельну ДТП

Читать на русском
В результаті ДТП у Львівській області дві людини загинули, один госпіталізований. Винуватцем аварії став 17-річний хлопець.
фото Варта1

У Львівській області сьогодні вночі на трасі Львів-Тернопіль сталося ДТП за участю легковика та вантажного автомобіля. В результаті аварії загинули два пасажири, один постраждав.

Про це повідомляє в суботу, 17 липня, департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Аварія сталася близько 2:55 поблизу села Підберізці Львівської району. 17-річний водій автомобіля ВАЗ-2105 виїхав на зустрічну смугу, де автомобіль зіткнувся з вантажівкою МАН.

«Внаслідок ДТП дві пасажирки ВАЗ загинули на місці події, водія госпіталізували у міську дитячу лікарню Львова», - йдеться в повідомленні.

Причини і обставини події з'ясовують співробітники поліції.

Нагадаємо, сьогодні також повідомлялося, що рейсовий автобус, який їхав з Києва до Вроцлава, злетів у кювет на Рівненщині. Загиблих немає, 16 осіб отримали травми.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: