На Рівненщині автобус Київ-Вроцлав злетів у кювет, є травмовані

Читать на русском
Рейсовий автобус, який їхав із Києва до Вроцлава злетів у кювет між селом Крупець та містом Радивилів Рівненської області. Внаслідок аварії загиблих немає, 16 людей травмовані.
Держслужба надзвичайних ситуацій у Рівненській області

Рейсовий автобус, який їхав із Києва до Вроцлава злетів у кювет між селом Крупець та містом Радивилів Рівненської області. Внаслідок аварії загиблих немає, 16 людей травмовані.

Про це повідомили у Держслужбі надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Вночі о 3:45 поблизу міста Радивилів Дубенського району Рівненської області сталася аварія за участі пасажирського автобусу. Він прямував за сполученням Київ-Вроцлав.

«Водій рейсового автобусу не впорався з керуванням та допустив перекидання. Всередині перебувало 40 людей. Рятувальники вивели з транспорту 10 пасажирів та за допомогою спецінструмента допомогли одній людині, яку затиснуло між сидіннями», – розповідають рятувальники.

На місце аварії виїхало чотири бригади «швидкої» Рівненської області. Також залучили дві бригади «швидкої» Львівської області.

Медики оглянули понад 20 пасажирів, зокрема й дітей. Чотири пасажири після огляду від госпіталізації відмовились, ще 12 доставили до Радивилівської лікарні та ще 4 – до Бродівської лікарні з травмами різного ступеню.

У людей переважно забої, рвані рани, травми обличчя, рук та ніг, переломи. У 10-річного хлопчика рвані рани підборіддя, після першої допомоги медиків батьки відмовились від госпіталізації дитини.

Нагадаємо, під Вінницею, поблизу смт Оратів, автомобіль швидкої допомоги з’їхав в кювет та перекинувся. У результаті аварії водій та двоє пасажирів шпиталізовані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: