В Криму посилюють коронавірусні обмеження

Читать на русском
Окупаційна влада вводить нові обмеження у зв’язку з поширенням COVID-19. З 1 серпня дитячі табори, де повністю щеплені менш як 95% співробітників, будуть переведені в закритий режим роботи.
Freepik

Окупаційна влада вводить нові обмеження у зв’язку з поширенням COVID-19. З 1 серпня дитячі табори, де повністю щеплені менш як 95% співробітників, будуть переведені в закритий режим роботи.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

На півострові з 1 серпня переводять в закритий режим роботи дитячі табори, в яких менше ніж 95 відсотків персоналу вакциновані від коронавірусу. Крім цього, вакцинованих від COVID-19 має бути більш як 95% персоналу установ соціального обслуговування населення.

«Одержувачі соціальних послуг не можуть залишати установи на час відпустки або за іншими обставинами побутового характеру, за винятком осіб, які мають закінчений вакцинальний комплекс проти COVID-19», – додають у повідомленні.

Стратегія деокупації Криму: як Україна повертатиме півострівСтратегію деокупації Криму затвердив Володимир Зеленський. Слово і діло пропонує подивитися, як Україна має намір повертати півострів.

Зазначено, що допуск одержувачів соціальних послуг в соцустанови буде здійснюватися на підставі наданого негативного результату ПЛР-тесту, отриманого не раніше 72 годин до прибуття.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксовано 591 новий випадок коронавірусу. Це менше, ніж днем ​​раніше. Одужали за добу близько 700 українців. Найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Києві (171), Одеській (60), Дніпропетровській (40), Харківській (35) та Київській (33) областях.

Станом на ранок суботи, 17 липня, в Україні зробили понад 4 млн щеплень від коронавірусу. За добу - понад 111 тисяч.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: