З'ясувалося, коли Рада може зібратися на позачергову сесію

Читать на русском
Рада планує на наступному тижні провести позачергову сесію. Вона може відбутися у вівторок, 20 липня.
Дмитро Разумковфото РБК-Україна

Верховна рада планує на наступному тижні провести позачергову сесію. Вона може відбутися вже у вівторок.

Про це повідомив в п'ятницю, 16 липня, глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає Інтерфакс.

Два роки роботи Ради: як фракції виконують програмні обіцянкиСлуга народу виконала найбільше програмних обіцянок. Трохи більше одного відсотка програми виконала ОПЗЖ.

«У вівторок ми будемо робити позачергову сесію. Ті славні проекти законів про реформу правосуддя, яку вся країна чекає...Знову-таки, Юлія Володимирівна...заблокувала за допомогою постанов і фактично ці закони не можна зараз підписувати, щоб вони далі набували чинності. Тому ми зберемося у вівторок маленьким складом, оскільки там не потрібно голосувати «за», а потрібно провалити ці постанови», - сказав Арахамія.

Голова Ради Дмитро Разумков також повідомив, що очікує від народних депутатів внесення листа з проханням скликати у вівторок, 20 липня, позачергову сесію.

Він уточнив, що на порядку денному сесії депутати, попередньо, зможуть розглянути деякі проекти постанов, які фактично заблокували підписання законопроектів №3711-д, №5068 і №5069, які стосуються судової реформи, а також законопроект №3822 про реформування підприємств ОПК.

Нагадаємо, сьогодні Разумков оголосив закритою п'яту сесію Ради дев'ятого скликання. Депутати пішли на канікули до вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: