Рада розгляне призначення голови МВС та закон про держслужбу

Читать на русском
Народні депутати проводять останнє засідання перед початком канікул. На ньому вони розглянуть призначення Дениса Монастирського новим головою Міністерства внутрішніх справ.
Слово і діло

У п'ятницю, 16 липня, народні депутати України проводять останнє засідання перед початком канікул. На ньому вони розглянуть призначення Дениса Монастирського новим головою Міністерства внутрішніх справ.

Також у порядку денному парламенту питання про усунення розбіжностей та осучаснення реалізації майна в іпотеці та виконавчому провадженні, про імплементацію Нацплану скорочення викидів, про застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування.

Кандидат на посаду глави МВС Монастирський виконав 19% обіцянокДенис Монастирський, якого хочуть призначити главою МВС, як нардепа виконав 19 відсотків обіцянок.

Як відомо, Шмигаль вніс до Верховної ради подання про призначення нового міністра внутрішніх справ України.

Нагадаємо, вчора Рада прийняла відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Ми докладно писали про те - як голосували нардепи.

13 липня Арсен Аваков написав заяву про відставку.

Президент України Володимир Зеленський запропонував на посаду міністра внутрішніх справ кандидатуру нардепа від СН Дениса Монастирського.

«Слово і діло» проаналізувало, що Аваков на посаді очільника МВС виконав менше половини своїх обіцянок.

Також наші аналітики дослідили, що кандидат на посаду глави МВС Монастирський виконав 19% обіцянок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: