Військових у російській армії зобов'язали вчити статтю Путіна про Україну – ЗМІ

Читать на русском
Згідно з інформацією джерела російського видання, стаття Путіна нібито викликала великий позитивний відгук і активне обговорення у військовому середовищі
Армія РосіїВідкрите джерело

Написану російським президентом Володимиром Путіним статтю «Про історичну єдність росіян і українців» в російських Збройних силах включено до офіційного списку тем з військово-політичної підготовки. Це означає, що військовим РФ доведеться вчити цю статтю.

Про це повідомляє РБК з посиланням на власне джерело в Міністерстві оборони Росії.

Таганрог наш: на які території РФ могла би претендувати УкраїнаНамагаючись обґрунтувати єдність українського і російського народів, Путін вдався до маніпуляцій.

Джерело розповіло, що вказівку дав міністр оборони Росії Сергій Шойгу. За його словами, стаття Путіна нібито викликала великий позитивний відгук і активне обговорення у військовому середовищі. В армії прийшли до висновку, що варто більш детально вивчити наведені в статті «історичні факти» і включити її в темник для військово-політичного накачування російських солдатів.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін написав статтю, яка називається «Про історичну єдність росіян і українців». У ній Путін міркує про те, що ж пов'язує два народи та чому в останні роки між Україною і Росією «виникла стіна».

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв проаналізувати статтю Путіна про Україну і дати на неї відповідь.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: