У МВФ відреагували на ухвалення закону про перезапуск ВККС

Читать на русском
У МВФ заявили, що прийняття в Україні закону про перезапуск ВККС є позитивним сигналом, однак, необхідний прогрес і в інших секторах.

У МВФ заявили, що прийняття в Україні закону про перезапуск ВККС є позитивним сигналом, однак, необхідний прогрес і в інших секторах.

Про сказав представник МВФ Джеррі Райс, передає Інтерфакс-Україна.

Рік без траншів: чи є майбутнє у співпраці між Україною та МВФНардепи декларують намір реструктуризувати борги перед МВФ, а президент натякає на можливість перегляду умов співпраці із Фондом. Що відбувається у відносинах з МВФ та якими будуть наслідки у разі зупинення кредитування – аналізував Олександр Радчук.

«Більше прогресу необхідно в інших секторах ... Дискусії з владою будуть продовжені», - сказав Райс, відповідаючи на питання про шанси України на отримання другого траншу за програмою Stand-by.

Коментуючи недавній візит української делегації на чолі з міністром фінансів Сергієм Марченко в Вашингтон, Райс назвав минулі зустрічі «дуже конструктивними».

За його словами, обговорювалися питання управління в Національному банку України, банківського нагляду та виведення банків з ринку, фіскального дефіциту, відновлення і посилення антикорупційної системи.

Нагадаємо, в НБУ розраховують отримати транш за програмою Stand-by до кінця 2021 року.

Раніше Марченко анонсував підписання угоди між Україною та МВФ.

Також експерт розповів «Слово і діло», чи є майбутнє у співпраці між Україною і МВФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: