У середу Рада розгляне закони про Вищу раду правосуддя та пропозиції Зеленського

Читать на русском
ВР продовжить розгляд поправок до другого читання законопроєкту про перезавантаження ВРП. Також розглянуть пропозиції президента про забезпечення затриманому, підозрюваному, обвинуваченому, засудженому права на отримання правової допомоги.
Слово і діло

У середу, 14 липня, ВР продовжить розгляд поправок до другого читання законопроєкту про перезавантаження Вищої ради правосуддя. Також нардепи розглянуть пропозиції президента про забезпечення затриманому, підозрюваному, обвинуваченому, засудженому права на отримання правової допомоги.

Згідно з порядком денним, парламентарії мають намір проголосувати за законопроєкти:

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 13-16 липняВ останній тиждень перед канікулами депутати займуться судовою реформою і легалізацією медичного канабісу.

  • №5068 «Про внесення змін до деяких законів України щодо порядку обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя», закінчивши розгляд поправок до нього.
  • №5069 «Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя».
  • пропозиції президента Володимира Зеленського до законів «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення затриманому, підозрюваному, обвинуваченому, засудженому права на отримання правової допомоги" (№2063) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» (№4535).
  • №5002 «Про внесення змін до закону України «Про бібліотеки і бібліотечну справу».

Нагадаємо, вчора Рада схвалила закон про реформу ВККС з пропозиціями президента.

Але провалила законопроєкт про легалізацію канабісу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: