Вибух газу в готелі в РФ: є загиблі та поранені

Читать на русском
У готелі в курортному Геленджику в РФ стався вибух побутового газу. Відомо, що постраждали п'ятеро людей, один з них загинув.
Фото -ТАСС.

У готелі в курортному Геленджику в РФ стався вибух побутового газу. Відомо, що постраждали п'ятеро людей, один з них загинув.

У МНС Росії підтвердили ТАСС вибух побутового газу: «Постраждали п'ятеро людей, один загинув. Як повідомили медики, у важкому стані після вибуху в готелі госпіталізовані чотири людини, в тому числі дитина».

Відомо також, що з готелю евакуювали 50 осіб.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Нагадаємо, потужний вибух стався 21 червня торік в одній з багатоповерхівок на Позняках в Києві, в результаті чого були зруйновані кілька поверхів будівлі. За попередніми даними рятувальників, на місці вибуху загинули три людини та ще двоє, ймовірно, знаходяться під завалами, п'ятеро травмовані, трьох вдалося врятувати. Мешканці будинку розповіли, що перед вибухом відчували запах газу.

Демонтувати напівзруйновану будівлю почали в грудні 2020 року.

«Слово і діло» пропонує подивитися, скільки подібних випадків, пов’язаних із вибухом побутового газу в оселях, сталося в Україні з 2016-го до 2019 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: