Вибух на Позняках у Києві: демонтажні роботи добігають кінця

Читать на русском
У столиці на Позняках, в житловому будинку, де в червні минулого року стався потужний вибух, тривають демонтажні роботи.

У столиці на Позняках, в житловому будинку, де в червні минулого року стався потужний вибух, тривають демонтажні роботи.

На цю мить вже розібрано п'ять поверхів, пише видання 44.ua з посиланням на пресслужбу Управління з питань цивільного захисту КМДА.

Вибух на Позняках в Києві: скільки аварій через побутовий газ сталося в УкраїніВ Україні від побутового газу щороку гинуло понад 50 осіб. Тільки за перший місяць 2019 року сталося 14 аварій.

Станом на 15 січня з дев'яти поверхів залишилося розібрати чотири, відзначає видання. Під'їзд, де стався вибух, є аварійним. Через це пошкоджену будівлю працівники демонтують обережно. Скільки триватимуть роботи, не повідомляється.

Нагадаємо, потужний вибух стався 21 червня в одній з багатоповерхівок на Позняках в Києві, в результаті чого були зруйновані декілька поверхів будівлі. За попередніми даними рятувальників, на місці вибуху загинули три людини та ще двоє, ймовірно, знаходяться під завалами, п'ятеро травмовані, трьох вдалося врятувати. Мешканці будинку розповіли, що перед вибухом відчували запах газу.

Демонтувати напівзруйновану будівлю почали в грудні 2020 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: