Колишньому командиру роти «Східний корпус» Ширяєву продовжили арешт

Читать на русском
Колишньому керівнику роти поліції Східний корпус, а нині керівнику організації Патріоти за життя Олегу Ширяєву продовжили арешт до 9 вересня.
фото УНІАН

Екскерівнику роти поліції «Східний корпус», а нині керівнику організації «Патріоти за життя» Олегу Ширяєву, якого підозрюють в організації рейдерського захоплення елеватора, продовжили утримання під вартою.

Про це за результатами судового засіданні 12 липня повідомив представник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає Укрінформ.

«Щеплення» від добробатів: що змінить новий закон про тероборонуНайближчим часом в Україні з’явиться новий рід військ – територіальна оборона. Що означатиме поява сил тероборони для пересічних українців – розбирався політолог Олександр Радчук.

«Підозрюваному продовжили запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів, до 9 вересня», - сказав Чубенко.

Нагадаємо, 11 вересня 2018 року у селі Занки Зміївського району при спробі рейдерського захоплення приватного елеватора сталася масова бійка зі стріляниною.

Були поранені семеро людей, включаючи заступника начальника Зміївського райвідділу поліції. На місці затримані до півсотні людей, 22-м з них було оголошено про підозру у скоєнні групового хуліганства із застосуванням зброї.

Голова МВС Арсен Аваков заявив: поліція обґрунтовано підозрює, що групу зловмисників очолював екскомандир роти МВС Олег Ширяєв. Його затримали 12 вересня того ж року.

13 листопада 2018 року Ширяєв вийшов з СІЗО під заставу в 1 млн 4340 грн.

Ширяєва знову затримали ввечері понеділка, 5 липня, у Харкові по тій самій справі про рейдерське захоплення елеватора. 6 липня суд взяв Ширяєва під варту до 12 липня без права внесення застави. Запобіжний захід обрано до цієї дати, так, як 12 липня закінчується термін досудового розслідування у справі, де Ширяєв є підозрюваним.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: