В Україні призупинили оформлення документів у підрозділах ДМС

Читать на русском
В Україні тимчасові затримки при оформленні документів у окремих підрозділах Державної міграційної служби. Причиною стали технічні несправності.
Фото з відкритих джерел.

В Україні тимчасові затримки при оформленні документів в окремих підрозділах Державної міграційної служби. Причиною стали технічні несправності.

Як повідомили у пресслужбі ДМС, громадянам, які були зареєстровані в електронній черзі, але через технічні несправності не змогли подати документи на оформлення, не потрібно буде записуватись знову. Їм забезпечать подачу документів в найближчий час без нового запису в чергу.

Туризм-2021: які країни відкрили кордони для українців у липніКілька європейських країн відкрили свої кордони для вакцинованих українців. Детальніше – в матеріалі.

«На жаль, технічні несправності на каналах зв’язку та обладнанні Міграційної служби зберігаються і досі. Як наслідок, маємо тимчасові затримки оформлення документів у окремих підрозділах ДМС. Наші спеціалісти роблять все можливе, аби всі охочі якнайшвидше могли оформити або отримати вже виготовлені документи», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ можуть тимчасово припинити надання послуг з реєстрації авто та видачі водійських прав.

Пізніше в МВС спростували затримки з видачею водійських прав українцям.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: