Розпочалась морська фаза військових навчань Sea Breeze

Читать на русском

У багатонаціональних військових навчаннях Sea Breeze у Чорному розпочалася морська фаза, під час якої бойові плавці спецпідрозділу ВМС України у складі абордажною групи захопили корабель-порушник.

У багатонаціональних військових навчаннях Sea Breeze у Чорному розпочалася морська фаза, під час якої бойові плавці спецпідрозділу ВМС України у складі абордажною групи захопили корабель-порушник. Наступним етапом стала боротьба з пожежею.

Про це повідомляє ВМС ЗС України.

«Корабель-порушник» у ролі якого виступало судно розмагнічування «Балта», захоплювали бойові плавці підрозділу спеціального призначення ВМС України у складі водолазної та абордажної групи. Після подачі сигналу водолазів під димовим прикриттям, розпочався штурм корабля.

На наступному етапі навчань моряки гасили «пожежу» на корветі ВМС Румунії Horia Macellariu і боролися за його живучість.

«Сі Бриз-2021". Медіадень морського компонентуТелерадіостудія МО України Бриз

Потім було продемонстроване спорядження пожежної команди, озброєння і екіпірування оглядової групи зі складу двох катерів типу «Айленд» берегової охорони Грузії.

Британські військові моряки своєю чергою продемонстрували спорядження аварійної партії і основні зразки індивідуального озброєння оглядової команди на патрульному кораблі Королівського флоту Великої Британії Trent.

Далі на борту ракетного есмінця USS ROSS ВМС США представників ЗМІ ознайомили з основним озброєнням корабля.

Відзначимо, 28 червня в Чорному морі розпочалися навчання Sea Breeze 2021.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: