У Вінниці після випускного сталося масове отруєння

Читать на русском
До лікарні Вінниці госпіталізовано 17 осіб, які у вихідні святкували випускний в ресторані в селі Майдан.
ілюстративне фотофото з відкритих джерел

До лікарні Вінниці госпіталізовано 17 осіб, які у вихідні святкували випускний в ресторані в селі Майдан неподалік обласного центру.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у вівторок, 6 липня.

Отруєння в Харкові: у половини постраждалих підтвердили сальмонельозОприлюднено перші результати лабораторних досліджень причин масового отруєння у харківських ресторанах Якіторія і Мафія. У працівників знайшли стафілокок, у відвідувачів - сальмонельоз.

До лікарні з 3 по 5 липня потрапили 17 постраждалих з попереднім діагнозом - гострий ентероколіт. Зараз проводиться комплекс санітарно-гігієнічних і протиепідемічних заходів.

Як уточнює місцеве видання «20 хвилин», у закладі «На Майдані» святкували випускний вісім школярів з класним керівником і батьками. Також там зібралися ще дві компанії, які святкували річниці з моменту закінчення школи.

Нагадаємо, раніше в Одеській області стався спалах сальмонельозу на базі відпочинку. Всі захворілі - учасники святкування дня народження, яке проходило на базі відпочинку Мегапарус в селі Приморське.

Перед цим сталося масове отруєння у Харкові - близько 80 людей потрапили до лікарні після відвідування ресторанів «Якіторія» і «Мафія».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: