Масове отруєння у Харкові: кількість госпіталізованих зростає

Читать на русском
У харківських лікарнях перебувають вже 67 осіб з харчовим отруєнням після відвідин Якіторії і Мафії.
фото з відкритих джерел

Станом на ранок 19 червня у харківських лікарнях перебувають 67 осіб з харчовим отруєнням після відвідин ресторанів однієї мережі.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

У дитсадку Чернівецької області сталося масове отруєнняДо сімейного лікаря звернулися троє дітей від 3 до 6 років зі скаргами на погіршення стану здоров'я, яке може свідчити про харчове отруєння.

«Станом на 07.00 19 червня в Харкові з підозрою на харчове отруєння до лікувальних установ госпіталізовано 67 осіб (з них 14 дітей), попередньо вживали їжу з мережі ресторанів», - йдеться в ранковому зведенні.

За даними попереднього епідеміологічного розслідування (первинне опитування хворих при госпіталізації), хворі пов'язують свій стан з вживанням готових страв у закладах громадського харчування Харкова.

За словами заступника міського голови Харкова Світлани Горбунової-Рубан, всім пацієнтам поставлений діагноз - ентероколіт, стан хворих оцінюється як середньої тяжкості, реанімаційних пацієнтів немає.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що люди масово отруїлися після вживання страв у ресторанах однієї мережі «Якіторія» і «Мафія» (суші та бургери). Спочатку було відомо про 54 постраждалих. За фактом отруєння в поліції відкрито кримінальне провадження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: