Отруєння у Харкові: у лікарнях вже майже 80 осіб

Читать на русском
У Харкові кількість госпіталізованих з отруєнням після вживання страв у ресторанах Якіторія і Мафія зросла до 78.
фото з відкритих джерел

У Харкові кількість госпіталізованих з харчовим отруєнням після вживання страв у ресторанах «Якіторія» і «Мафія» зросла з 67 до 78.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради.

У дитсадку Чернівецької області сталося масове отруєнняДо сімейного лікаря звернулися троє дітей від 3 до 6 років зі скаргами на погіршення стану здоров'я, яке може свідчити про харчове отруєння.

«Станом на ранок 78 осіб надійшли до медичних установ після відвідування закладів «Якіторія» і «Мафія»», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, шість хворих були доставлені цієї ночі до міської лікарні №3, ще одна людина госпіталізована в Краснокутську за місцем проживання.

Дорослі та діти, які отруїлися в закладах харчування, також проходять лікування у Міській клінічній лікарні №31 і Міській дитячій клінічній лікарні №19. Всім пацієнтам був поставлений діагноз «ентероколіт».

Відзначимо, ще сьогодні вранці було відомо про 67 госпіталізованих.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що люди масово отруїлися після вживання страв у ресторанах однієї мережі «Якіторія» і «Мафія» (суші та бургери). Спочатку було відомо про 54 постраждалих. За фактом отруєння в поліції відкрито кримінальне провадження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: