Епідпоказники однієї області України не відповідають «зеленій» зоні карантину

Читать на русском
Станом на 4 липня всі області України перебувають у зеленій зоні карантину. Однак у Хмельницькій області один з епідеміологічних показників не у межах норми.
Фото з відкритих джерел

Станом на 4 липня всі області України перебувають у «зеленій» зоні карантину. Однак у Хмельницькій області один з епідеміологічних показників не у межах норми.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

У Хмельницькій області третій день поспіль «зеленому» рівню епідбезпеки не відповідає показник охоплення тестуванням на коронавірус. Показник у регіоні зараз становить 282 тести на 100 тисяч населення при нормі – 300 тестів.

До цього показник охоплення тестуванням не відповідав нормі у Київській та Луганській областях, але станом на 3 липня він вже відповідав «зеленому» рівню.

Успіхи вакцинації: яких змін очікувати українцям після щеплень від COVID-19Українці дедалі активніше вакцинуються, а пандемія коронавірусу COVID-19 поки що пішла на спад. Як зміниться життя українців після року карантинних обмежень ‒ аналізував Олександр Радчук.

Також додамо, що рівень госпіталізацій по Україні станом на 3 липня становив 7,5 на 100 тис. населення за визначеного показника 60 на 100 тис. населення. Завантаженість ліжок із киснем станом на суботу була на рівні 8% за граничного показника 65%. Рівень завантаженості ліжок з киснем не перевищено у жодному регіоні.

Нагадаємо, за минулу добу, 3 липня, в Україні підтвердили 377 нових випадків інфікування на коронавірус. Серед нових хворих 11 дітей та 5 медичних працівників.

За цей день вакцинували від коронавірусу ще 38 857 осіб. Понад 20 тисяч з цієї кількості осіб - отримали першу дозу COVID-вакцини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: