Словаччина продала Росії партію російської вакцини «Супутник V»

Читать на русском
Відзначається, що Супутник V залишили тільки для тих, хто чекає першої або другої дози. Загалом по країні щеплено російською вакциною 10,5 тисячі осіб
Вакцина Супутник VВікіпедія

Уряд Словаччини заявив, що продав назад в Росію закуплені навесні вакцини Супутник V. партія в 160 тисяч доз вакцини відправилася назад в Москву.

Про це повідомляє видання Dennik з посиланням на центральний Реєстр контрактів Словаччини.

В Україну не зможуть в’їхати іноземці, вакциновані «Спутником V» – ДержприкордонслужбаУ Держприкордонслужбі заявили, что люди, які вакцинувалися вакциною Спутник V, не зможуть в'їжджати в Україну.

Відзначається, що Супутник V залишили тільки для тих, хто чекає першої або другої дози. В цілому по країні щеплено російською вакциною 10,5 тисячі осіб, ще 8 тисяч чекають другу дозу. До кінця терміну придатності вакцин залишився місяць або два, при цьому Москва придбала вакцини за ті ж гроші, що і Словаччина.

«Російська сторона придбала їх точно за такою ж ціною, за яку ми їх придбали — $9,95 за дозу», — повідомила прессекретар Міністерства охорони здоров'я Словаччини Зузана Еліашова.

Нагадаємо, 18 червня уряд Словаччини заявив, що Словаччина більше не буде купувати вакцину проти коронавірусу російського виробництва Супутник V, оскільки в країні немає бажаючих робити щеплення цим препаратом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: