У Брюсселі сталися заворушення після поразки Бельгії на Євро-2020

Читать на русском
Бельгія програла Італії на чемпіонаті Європи з футболу Євро-2020. Через це у Брюсселі сталися заворушення за участю вболівальників.
The Brussels Times

Бельгія програла Італії на чемпіонаті Європи з футболу Євро-2020. Через це у Брюсселі сталися заворушення за участю вболівальників.

Про це повідомляє The Brussels Times.

Поліція використала сльозогінний газ та водяні гармати, щоб розсіяти натовп молодих людей, які влаштували безлад у Брюсселі у п’ятницю ввечері. Проблеми почалися після чвертьфінального матчу Euro 2020 між Бельгією і Італією.

«Вболівальники почали жбурляти різні предмети та димові шашки у вікна магазинів у пішохідних районах центру міста. Одну особу затримали під час спроби пограбування магазину на головній торговельній вулиці бельгійської столиці Nieuwstraat», – розповів представник поліцейської служби Брюсселя Олів’є Шлоссе.

Ми всі хворі футболом і за футбол помремо. Колонка Леоніда ШвецяСкандал з новою формою збірної України з футболу зачепив навіть тих, хто не відрізнить Ігоря Суркіса від Григорія.

Поліція також втрутилася, щоб зупинити групу молоді, яка напала на вболівальників з італійськими прапорами. Близько першої ночі з п’ятниці на суботу заворушення припинили, але сили поліції залишалися на місці подій до ранку.

Зазначають, що подібні інциденти за участю бельгійських та італійських вболівальників відбулися і в інших регіонах країни, зокрема, у провінції Лімбург.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський поспілкувався з національною командою перед матчем 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2020 проти збірної Англії, який відбудеться сьогодні ввечері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: