У Лондоні пройшов багатотисячний протест коронаскептиків, є затримані

Читать на русском
Британська поліція заарештувала трьох людей, троє офіцерів були поранені під час протестів проти локдауну у центрі Лондона, в яких взяли участь тисячі людей.
The Guardian

Британська поліція заарештувала трьох людей, троє офіцерів були поранені під час протестів проти локдауну у центрі Лондона, в яких взяли участь тисячі людей.

Про це повідомляє The Guardian.

Столична поліція заявила, що на протестах було заарештовано трьох людей за порушення миру та замах на поліцію, ще с один уже розшукувався за попередній напад, а троє офіцерів отримали легкі тілесні ушкодження.

Тисячі протестувальників без масок і з плакатами проти локдауну та вакцин пройшли Лондоном до Парламентської площі.

«Переважна більшість тих, хто сьогодні протестує, позитивно співпрацювали з нашими офіцерами. Ми відчували невеликі осередки асоціальної поведінки в Уайтхолі, що передбачало кидання ракет в офіцерів, але з ними вирішили все швидко і ефективно», – розповіла Карен Фіндлі, командир операції

Нагадаємо, на демонстрації проти коронавірусних обмежень у британській столиці в суботу, 25 квітня, зібралися близько десяти тисяч осіб. Протестувальники, не закриваючи обличчя, несли знаки, марширували по Лондону і скандували «свобода» та «зніми маску». Поліція намагалася розігнати натовп у Гайд-парку в кінці демонстрації, деякі протестувальники почали кидати пляшки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: