Зведення ООС: зафіксували 8 обстрілів з боку окупантів

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій сил ООС на Донбасі. Від початку доби 3 липня зафіксовано 8 обстрілів з боку окупантів.
MinistryofDefence.UA

Російсько-окупаційні війська продовжують вести обстріли позицій сил ООС на Донбасі. Від початку доби 3 липня зафіксовано 8 обстрілів з боку окупантів.

Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил.

Зазначають, що біля населеного пункту Невельське збройні формування Російської Федерації тричі обстріляли українські позиції з мінометів 120-го калібру.

В районі населеного пункту Чермалик окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Опитного противник обстріляв позиції з протитанкових ракетних комплексів. Поблизу Золотого-4 окупанти тричі застосували станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

За даними прес-центру, бойових втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Українська сторона СЦКК оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ, використовуючи координаційний механізм.

Нагадаємо, за минулу добу, 2 липня, в зоні ООС було зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. З початку доби 3 липня - три обстріли.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: