Ситуація на Донбасі: зафіксовано 19 ворожих обстрілів

Читать на русском
За добу в зоні ООС зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. З початку доби 3 липня - три обстріли.
фото ООС

За минулу добу в зоні ООС було зафіксовано 19 порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. З початку доби 3 липня - три обстріли.

Про це повідомляє штаб ООС.

Червень в ООС: режим припинення вогню порушили понад 200 разівУ зоні проведення ООС в червні було 205 порушень режиму припинення вогню. Загинули двоє військових, 8 були поранені.

У районі Золотого-4 ворог обстрілював наші позиції з мінометів 82-го калібру. Поблизу населеного пункту Гнутове окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру. Неподалік Авдіївки противник 5 разів вів вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів.

У напрямку населеного пункту Піски російські окупанти здійснювали обстріли з мінометів 82-го калібру.

Біля Старогнатівки окупанти тричі обстрілювали українських захисників з артилерійських систем калібру 122 мм і озброєння БМП-1. В районі Світлодарська - зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Станом на 7 ранку, 3 липня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню - біля населеного пункту Невельське.

Бойових втрат серед військових Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, добою раніше бойовики 13 раз порушили перемир'я в зоні ООС.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: