У Франції запроваджують платні тести на коронавірус

Читать на русском
Уточняється, що ця нова міра пов'язана з «взаємністю», оскільки французькі туристи мають платити за свої тести за кордоном.

Туристи, які відвідали Францію, зобов'язані будуть платити за тести на коронавірус - відповідне рішення влади набуває чинності з 7 липня.

Про це заявив офіційний представник уряду Габріель Аттал, передає France24.

Уточняється, що ця нова міра пов'язана з «взаємністю», оскільки французькі туристи мають платити за свої тести за кордоном.

49 євро буде коштувати тестування ПЛР, 29 євро - тестування на антитіла.

Відпустка-2021: які країни можуть відвідати українціКраїни, відкриті для українських туристів влітку 2021 року. Список і умови відвідування – на інфографіці.

Іноземним туристам, які прибувають із країн «червоного списку», слід пред'явити негативний результат ПЛР або тест на антитіла, зроблений менш ніж за 48 годин до прибуття до Франції, і вони знову проходять тестування після прибуття до Франції.

Країни «червоного списку» включають Афганістан, Аргентину, Бахрейн, Бангладеш, Болівію, Бразилію, Чилі, Колумбію, Коста-Ріку, Індію, Мальдіви, Непал, Пакистан, Парагвай, Південну Африку, Шрі-Ланку, Суринам і Уругвай. 25 червня до списку додалися Намібія, Росія і Сейшельські острови.

Вакциновані туристи з цих країн мають взяти на себе зобов'язання самоізолюватись протягом семи днів. Невакциновані також підлягають обов'язковому 10-денному карантину.

Відвідувачам з інших країн не потрібно проходити тест на COVID-19 у Франції, якщо вони не хворі.

Раніше повідомлялося про те, що у Франції розпочався фінальний етап ослаблення карантину в умовах зменшення активності поширення коронавируса.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: