Швейцарія послабила карантин

Читать на русском
У Швейцарії з 26 червня послабили карантинні обмеження. Скасовується вимога носіння масок під час культурних і спортивних заходів.
Фото Fabrice COFFRINI / AFP

У Швейцарії з сьогоднішнього дня, 26 червня, послабили карантинні обмеження. Скасовується вимога носіння масок і дотримання дистанції під час культурних і спортивних заходів.

Про це пише The Local.

Вакцинація від COVID-19: коли в країнах буде сформований колективний імунітетКолективний імунітет проти коронавірусу в Україні буде не раніше 2022 року. Тоді як в Ізраїлі, ОАЕ, Британії він може сформуватися вже в травні.

За даними видання, до списку послаблень входить скасування вимоги роботи вдома, обмеження кількості людей, які можуть сидіти за столом у приміщенні.

З сьогоднішнього дня дозволені масові заходи, на яких присутні 10000 осіб за умови, що учасники вакциновані і мають COVID-сертифікати або одужали після COVID-19, мають негативний результат тесту на коронавірус. Однак заходи, де присутні менше тисячі осіб сертифікатів не вимагають.

Університети та професійні училища повертаються до очного навчання. Крім того, швейцарський уряд полегшив в'їзд до Швейцарії, в тому числі з країн, що не входять до ЄС.

Мандрівникам не потрібно йти на карантин або проводити ПЛР-тести, якщо вони не з регіону, де варіанти вірусу активно циркулюють.

Нагадаємо, в Україні адаптивний карантин продовжили до кінця літа, але також послабили обмеження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: