Зведення штабу ООС: 10 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 30 червня, на Донбасі зафіксували 10 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

За минулу добу, 30 червня, на Донбасі зафіксували 10 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Біля Золотого-4 противник застосував ручні протитанкові гранатомети, повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил вранці 1 липня.

Поблизу Новоселівки бойовики вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Як змінювалися чисельність ЗСУ та витрати на оборону з 2013 рокуЯк змінювалася чисельність ЗСУ останні 9 років і скільки грошей витрачали на оборону – на інфографіці.

Неподалік від населеного пункту Новгородське російські окупанти двічі здійснювали обстріли українських позицій з озброєння БМП-1, мінометів 82-го калібру і великокаліберних кулеметів, а біля Красногорівки вели вогонь із великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Водяного окупанти двічі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Поблизу Горіхового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Крім того, в Луганській області було зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування. БПЛА противника був вчасно пригнічений засобами РЕБ.

За добу на Донбасі немає втрат серед українських військових.

Нагадаємо, на Донбасі пасажиропотік через КПВВ збільшився на 50%.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: