Звільнення Криклія: ексміністру не пропонували нову посаду

Читать на русском
Ексміністру інфраструктури Владиславу Криклію поки що не пропонували нову посаду. Хоча президент говорив, що він залишається в команді.

Владиславу Криклію після звільнення з Міністерства інфраструктури не пропонували нову посаду.

Про це сам Криклій розповів в інтерв'ю «Слово і діло».

«Якісь речі обговорювалися, але поки без конкретики. У мене таке ж питання, як і у вас. Пройшов місяць, що далі?», – сказав ексміністр.

Криклія звільнили з посади голови Мінінфраструктури: як міністр виконував обіцянкиЯк виконував обіцянки колишній міністр інфраструктури Владислав Криклій, розібралося Слово і діло.

Криклій також додав, що йому не озвучили реальну причину звільнення. «Це не секрет, я говорив про те, що було таке прохання, щоб зробити ротацію всередині уряду. Я думаю, що це не остання ротація ... Прогнозовано всі очікують вересень-жовтень. Принаймні, оскільки екватор (президентства Володимира Зеленського – ред.), то логічно, що половина чиновників може переміститися горизонтально або змінитися взагалі», – зазначив він.

Нагадаємо, 14 травня стало відомо, що Владислав Криклій написав заяву про звільнення. Верховна рада відправила Криклія у відставку 18 травня, на інфографіці можна подивитися, як голосували фракції та групи.

В Офісі президента заявили, що Міністерство інфраструктури допускало прорахунки в управлінні галуззю, зокрема в сфері залізничного транспорту, а також неодноразово потрапляло в скандали.

Під час пресконференції 20 травня Володимир Зеленський заявив, що до Криклія «питань небагато» – він залишається в команді й отримає нову посаду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: