Ізраїльтян штрафуватимуть за відвідування Росії: подробиці

Читать на русском
Всі ізраїльтяни старше 16 років при вильоті з Ізраїлю повинні заповнювати в аеропорту декларацію, в якій вони зобов'язуються під час поїздки за кордон не відвідувати країни з «чорного списку».
фото з відкритих джерел

Ізраїль ввів штрафи для своїх громадян за відвідування країн із максимальним рівнем загрози зараження COVID-19.

Про це повідомляє Newsru.co.il.

Зазначається, що 27 червня уряд Ізраїлю схвалив введення штрафу за відвідування ізраїльтянами країн, включених міністерством охорони здоров'я до списку держав із максимальним рівнем загрози зараження. Виїзд до такої країни тягтиме за собою штраф у розмірі 5000 шекелів (близько 1300 євро).

При цьому, наразі у списку «країн максимального ризику» перебувають Аргентина, Бразилія, ПАР, Індія, Мексика і Росія.

З 29 червня набуде чинності положення, яке зобов'язує всіх ізраїльтян старше 16 років при вильоті з Ізраїлю заповнювати в аеропорту декларацію, в якій вони зобов'язуються під час поїздки за кордон не відвідувати країни з «чорного списку».

Водночас, 27 червня міністерство охорони здоров'я повідомило про включення Білорусі та Киргизії до списку країн з високим рівнем захворюваності, поїздки до яких не рекомендуються. До цього списку вже включені Уганда, Уругвай, Об'єднані Арабські Емірати, Сейшели, Ефіопія, Болівія, Намібія, Парагвай, Чилі, Колумбія, Коста-Ріка і Туніс.

При цьому в міністерстві охорони здоров'я відзначають: якщо найближчим часом обстановка в цих країнах не покращиться, вони будуть внесені до «списку країн максимального ризику».

Нагадаємо, що у Москві та Петербурзі зафіксували новий рекордний рівень смертності. При цьому, Росія побила річний рекорд добової COVID-смертності.

Раніше ми повідомляли, що ВООЗ попередила про нову смертельну хвилю COVID-19.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: