Британія заборонила працювати одній з найбільших криптовалютних бірж

Читать на русском
Британське Управління з контролю фінансової діяльності оголосило про неприпустимість діяльності однієї з найбільших криптовалютних бірж Binance і її підрозділів на території країни.
Binance

Британське Управління з контролю фінансової діяльності оголосило про неприпустимість діяльності однієї з найбільших криптовалютних бірж Binance і її підрозділів на території країни.

Про це пише Financial Times.

Британський фінансовий регулятор відхилив заявку лондонської Binance Markets на реєстрацію в якості компанії, що здійснює операції з криптовалютами, та попередив, що діяльність Binance Markets й інших компаній групи з торгівлі криптовалютою в країні буде мати незаконний характер.

«Рішення Управління з фінансової поведінки Великої Британії – один із найважливіших кроків, вжитих регуляторами світу проти Binance. Біржа має до вечора середи підтвердити, що виконала вимоги регулятора», – пише видання.

Заощадження у криптовалюті: хто з політиків задекларував найбільше цифрових грошейХто з політиків зберігає у криптовалюті найбільше коштів, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Регулятор зобов'язав Binance до середи повідомити на своєму веб-сайті та в соціальних мережах, що Binance Markets не має права здійснювати діяльність у Британії. Вона також повинна забезпечити безпеку і зберігання всіх записів про британських користувачів і проінформувати про це FCA до 2 липня.

«Binance заявив, що для співпраці з регуляторними органами потрібен спільний підхід, і що дуже серйозно ставиться до своїх зобов'язань. Там додали, що повідомлення FCA не має прямого впливу на послуги, що надаються на Binance.com, оскільки Binance Markets Limited є окремою організацією», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Binance є одним з найважливіших операторів на швидкозростаючому крипто-ринку, пропонуючи широкий спектр послуг клієнтам по всьому світу, включаючи торгівлю десятками цифрових монет, ф'ючерсами, опціонами, токенами акцій.

Нагадаємо, Україна опинилася на 10-му місці в списку країн-лідерів з прибутку від інвестицій в біткоіни. За рік криптовалюта принесла українцям близько 400 млн доларів прибутку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: