Падіння біткоіну може досягти рекордного рівня – до менше ніж 20 тисяч доларів

Читать на русском
Біткоіни дешевшає через комплекс причин - через дії Китаю, уряду США і твітів Ілона Маска в тому числі
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Курс біткоіну може впасти до рекордного рівня у 20 тисяч доларів за монету. Різке зниження вартості основної криптовалюти може статися через її масових продажів.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на дані, які агентству надав Майкл Первес, експерт Tallbacken Capital Advisors.

Крім інших причин, що безпосередньо впливають на зниження курсу біткоіну, експерти виділяють заяву американського підприємця і мільярдера Ілона Маска. Впливовий бізнесмен повідомив про те, що його компанія «Tesla» більше не приймає біткоіни в якості плати за свої електромобілі.

Заощадження у криптовалюті: хто з політиків задекларував найбільше цифрових грошейХто з політиків зберігає у криптовалюті найбільше коштів, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Наскільки курс може опуститися? Найочевиднішою відповіддю як і раніше є повний відкат до точки прориву у 20 тисяч доларів», - сказав Первес.

Експерти вважають, що крім зазначених вище причин, тенденція в бік зниження курсу біткоіну може бути сформована на тлі заборони транзакцій криптовалюти в Китаї.

Едвард Мойя, старший аналітик ринку «Oanda Corp» вважає, що на сьогодні курс біткоіну стрімко наближається до позначки в 30 тисяч доларів через побоювання з боку регуляторів в США.

Він також згоден з думкою інших експертів в контексті різкого зниження курсу криптовалюти через істотний імпульс продажів.

Тим часом Сальвадор став першою країною, яка прийняла біткоін як законний платіжний засіб. Про це сказано в рішенні Конгресу країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: