За одним показником Київська область відповідає «червоній» зоні карантину

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я оновило дані щодо епідемічних показників в областях України. Київська область за одним з показників відповідає червоній зоні карантину.
Freepik

Міністерство охорони здоров'я оновило дані щодо епідемічних показників в областях України. Київська область за одним з показників відповідає «червоній» зоні карантину.

Про це йдеться на сайті МОЗ.

Станом на 27 червня Київська та решта областей України перебувають у «зеленій» зоні карантину. Однак у Київській області вже третій день поспіль спостерігається «червоний» рівень за показником охоплення тестування на коронавірус.

На сьогодні у Київській області показник тестування становить 276 тестів на 100 тисяч населення. Норма – не менше 300 тестів на 100 тисяч населення.

Вакцинація від COVID-19: скільки доз препаратів і чиїм коштом поставили в УкраїнуВ Україні з лютого завезли близько 4,8 млн доз вакцини від коронавірусу. Майже половина надійшла в рамках програми Covax, решту закупили на кошти держбюджету.

Однак цього замало для того, щоб область потрапила до «червоної» зони карантину, оскільки для цього протягом трьох днів червоному рівню мають відповідати щонайменше 2 показники.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 26 червня, в Україні зафіксовано 450 нових підтверджених випадків коронавірусу. найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві (135), Дніпропетровській (46), Одеській (39), Київській (37) та Миколаївській (22) областях.

Додамо, 26 червня, щеплення від коронавірусу отримали 43 660 людей. Їх проводили мобільні бригади, пункти щеплення та центри вакцинації. Одну дозу вакцини отримали 22 328 людей, повністю імунізовані – 21 332 людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: