У столиці Індії хочуть вакцинувати всіх безхатьків за місяць

Читать на русском
У столиці Індії Делі хочуть вакцинувати від коронавірусу всіх безхатьків протягом місяця. Для цього відкривають спеціальні табори.
фото PTI

У столиці Індії Делі хочуть вакцинувати від коронавірусу всіх безхатьків протягом місяця. У перший день вакцинації за спеціальною програмою від уряду щеплення отримали 150 осіб.

Про це повідомляє ThePrint.

РНБО опублікувала рекомендації українцям щодо штаму «Дельта»РНБО оприлюднила рекомендації щодо протидії штаму коронавірусу Дельта з Індії, який вже виявили в Україні.

Уряд Делі планує вакцинувати всіх безхатьків, які живуть в нічліжках, протягом місяця. Для цього відкривають спеціальні табори.

Перший такий табір вакцинації для безхатьків відкрили в нічному притулку Ямуна Пушта. У перший день вакцину від коронавірусу отримали 150 безхатьків. Сьогодні ще один такий табір відкриється в парку Данді на півночі Делі.

«У нас є близько 209 нічліжок, що діють по всьому місту, де знаходять притулок близько 52 000 осіб. Ми прагнемо вакцинувати всіх таких людей протягом місяця», - розповів керуючий нічліжками.

Найближчими днями у Делі з'явиться ще більше таких таборів вакцинації для безхатьків.

Нагадаємо, в Україні вже виявили дельта-штам коронавірусу з Індії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: