На Прикарпатті у лобовому зіткненні загинув чоловік

Читать на русском
На Прикарпатті внаслідок зіткнення двох легковиків на трасі Н-09 одна людина загинула, а ще двоє отримали травми.
Нацполіція

На Прикарпатті внаслідок зіткнення двох легковиків на трасі Н-09 одна людина загинула, а ще двоє отримали травми.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

«25 червня о 21:15 до поліції надійшло повідомлення про аварію у с.Ямниці, що неподалік обласного центру. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група, слідчий слідчого управління та експерт-криміналіст», – йдеться в повідомленні.

Як попередньо встановлено, 21-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Opel Ascona і рухаючись у напрямку Галича, на заокругленій ділянці дороги не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Toyota Camry, за кермом якої перебував 35-річний мешканець Житомира: водій та його пасажирка не постраждали.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 19-річний пасажир Opel Ascona загинув на місці події. Водія та пасажирку цієї ж автівки з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

«За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування», – зазначили у поліції.

Нагадаємо, у ніч проти суботи на Донеччині в дорожньо-транспортній пригоді загинуло двоє чоловіків, одна жінка постраждала.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: