«Редколегія» на Skrypin.ua: погрози, плани, референдум від Зеленського та британський флот біля Криму

Читать на русском

У редколегії 25 червня гості студії обговорюватимуть намір Меркель і Макрона провести прямий діалог з президентом Росії Володимиром Путіним.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Роман Скрипін та Катерина Супрун обговорюватимуть основні теми цього тижня разом із гостями Ольгою Мусафіровою («Новая газета») та журналістом Леонідом Швецем.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон запланували запросити на саміт Європейського Союзу 25 червня президента Росії.

Зокрема, Меркель заявила про те, що Європейський Союз повинен безпосередньо поговорити з президентом Росії Володимиром Путіним, щоб спробувати поліпшити відносини.

РЕДКОЛЕГІЯ - 25 червняskrypin.ua

Пізніше лідери країн Європейського Союзу на саміті в Брюсселі відхилили заклик Німеччини і Франції провести офіційні переговори з президентом Росії Володимиром Путіним.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський не виключив, що в разі провалу переговорів з врегулювання конфлікту на Сході України доведеться відгороджувати Донбас «стіною». Але це питання він винесе на всенародний референдум.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: