Україна і СБ уклали угоду на 350 млн доларів

Читать на русском
Кабінет міністрів України і Всесвітній банк уклали угоду на суму 350 мільйонів доларів для подолання наслідків пандемії.
Денис Шмигальkmu.gov.ua

Кабінет міністрів і Всесвітній банк уклали угоду на суму 350 млн доларів.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у п'ятницю, 25 червня, у Telegram.

Сприятливі обставини чи успіхи в економіці: як довго триватиме зміцнення гривніУже більше двох років українська національна валюта не лише стабілізувалася, а й посилювала позиції. Які чинники сприяють зміцненню гривні, і чи довго це триватиме ‒ аналізував Олександр Радчук.

«Кошти будуть спрямовані на розвиток економіки в період пандемії, соціальну підтримку вразливих верств населення і на посилення державних інститутів», - пояснив Шмигаль.

За його словами, тепер влада зможе реалізувати системні проекти для справедливого розвитку ринку землі, продовжити реформу газового сектора, а також зміцнити кредитний ринок.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що Україна отримає від Світового банку 100 млн дол. на кредити бізнесу. Також планувалося, що Світовий банк видасть позику в 90 млн дол на вакцинацію в Україні.

Нагадаємо, у травні цього року глава Кабміну Денис Шмигаль заявив, що економіка України почала відновлюватися після коронакризи.

У червні в Нацбанку заявили, що криза в економіці завершилася.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: