Нардепу Киві вручили підозру через шапку з радянською символікою

Читать на русском
Нардеп від ОТЗЖ Ілля Кива заявив, що оперативники ДБР та прокуратури прийшли до спортклубу, де він тренувався, аби вручити йому повістку за використання радянської символіки.
Колаж Фокус

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що оперативники ДБР та прокуратури прийшли до спортклубу, де він тренувався, аби вручити йому повістку за використання радянської символіки.

Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі.

«Заарештувати за шапку! Мій дід - герой Радянського Союзу - мною би пишався! Володимир Олександрович: у нас точно не фашистська Німеччина?», - написав Кива.

Він додав, що повістку виписали і директору спортклубу, в якому займається народний депутат.

Стаття КК передбачає покарання за виготовлення і поширення комуністичної, нацистської символіки, а також за пропаганду комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

Раніше повідомлялося про те, що у Верховній раді в четвер, 17 червня, сталась бійка між депутатами зі «Слуги народу» і ОПЗЖ. Причиною стало висловлювання нардепа від СН Микити Потураєва.

Відзначимо, згідно із даними аналітиків «Слово і діло», нардеп Ілля Кива виконав всього лише 4 своїх обіцянки, а провалив 17. Рівень його відповідальності складає 4%.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: