Вибух у будинку під Києвом: виявили тіло чоловіка

Читать на русском
Під Києвом в селі Білогородка сталася пожежа в багатоповерхівці, як а супроводжувалась вибухом. Під час розбирання завалів було виявлено тіло загиблого.

Під Києвом в селі Білогородка сталася пожежа в багатоповерхівці, яка супроводжувалась вибухом. Під час розбирання завалів було виявлено тіло загиблого.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

«На місці пожежі виявлено загиблу людину. Орієнтовно - це чоловік», - наголошується в повідомленні.

Всього в результаті пожежі постраждали 8 осіб. Двох з них доставили до лікарні, ще шестеро після обстеження медиками від госпіталізації відмовилися.

На місці пожежі працює 62 рятувальника. Вони евакуювали 40 мешканців багатоповерхівки. Вогонь охопив четвертий і п'ятий поверхи, а також частина даху. Загоряння ліквідували. Загрози несучих конструкцій будинку немає.

На місці події працюють правоохоронці, співробітники ДСНС і медики, повідомили в управлінні Нацполіції по Київській області. Там уточнили, що за попередніми даними, в результаті пожежі постраждали 8 осіб.

«13-річна дитина доставлена до лікарні у важкому стані», - відзначили в поліції, додавши, що причини і обставини події встановлюються.

Нагадаємо, вибух і пожежа сталися в багатоповерхівці під Києвом в селі Білогородка вдень 21 червня. Людей евакуювали з палаючої будівлі. Спочатку повідомлялося про шістьох постраждалих.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: